Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Πάσχα και εκδρομή Μαίου 2010

Το Πάσχα φέτος βιάζεται και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 4-Απριλίου είναι το κατώτερο χρονικά όριο που μπορεί να γιορταστεί Πάσχα. Έχουν συνεργήσει για αυτό πολλά, η πανσέληνος που ακολουθεί την εαρινή ισημερία, το Γρηγοριανό ημερολόγιο, το Ιουλιανό, οι κύκλοι των 19 ετών του Μέτωνα κλπ.
Νωρίτερα όμως ή αργότερα δεν έχει τόση σημασία. Σημαντικό είναι ότι έρχεται σε μια στιγμή που το έχουμε ανάγκη. Έρχεται τώρα που έχουμε ψυχική ανάγκη να ακούσουμε ένα χαρμόσυνο μήνυμα μέσα στη μαυρίλα που μας κατακλύζει, λες και συνωμότησαν υπέρ μας σε κάτι οι δυνάμεις του σύμπαντος. Το μήνυμα της ανάστασης και της λύτρωσης του Κυρίου μετά την εβδομάδα των παθών του ίσως οδηγήσει και εμάς στην ανάσταση και τη λύτρωση. Το μήνυμα της ανάστασης του Κυρίου ας σημάνει λοιπόν για τον καθένα αλλά και για όλους μαζί μια καινούργια αισιόδοξη αρχή.
Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση
Καλό Πάσχα
Αυτά με τον Απρίλη. Ο Μάης όμως είναι μήνας εκδρομών και λέμε παρ όλες τις δυσκολίες να μη χάσουμε την ευκαιρία για μια έξοδο στη φύση. Για αυτό το λόγο προτείνουμε μια διήμερη εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία στις 8 & 9 Μαΐου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

8/05/10 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30πμ για Ισθμό (στάση), Πάτρα – Αρχαία Ολυμπία ( Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο, γεύμα). Αναχώρηση για Καλό Νερό – Αλλαγή. Τέλος καταλήγουμε στην Καλαμάτα (τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Galaxy Γ Κατ. και διανυκτέρευση).
9/05/10 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για Αρχαία Μεσσήνη ( επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο). Συνεχίζουμε για την Αγία Θεοδώρα (επίσκεψη, γεύμα). Αναχώρηση για Τρίπολη– Ισθμό (στάση). Τέλος καταλήγουμε στην Αθήνα το αργότερο 21.00 μ.μ .

Τιμή: 65 € κατ άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο και 85,00 € το μονόκλινο δωμάτιο. Η είσοδος είναι 6€ για τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας και 6€ για το μουσείο. Αν επισκεφθεί κάποιος και τους δύο χώρους 9€. Για τους συνταξιούχους η είσοδος είναι 6€ και για τους δύο χώρους. Η είσοδος στο χώρο της Μεσσήνης είναι 2€και για τους συνταξιούχους 1€.Δηλ
Σας περιμένουμε .
Το ΔΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στα γνωστά τηλέφωνα των μελών του ΔΣ μέχρι 18-4-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: