Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

ΧΟΡΟΣ 2008

Εγινε τελικά ο χορός μας μια εβδομάδα νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό,το Σάββατο 23-2-08. Αυτό δεν εμπόδισε 200 περίπου άτομα να παραβρεθούν και να διασκεδάσουν.Το Γλέντι κράτησε 6 ώρες περίπου.Το κέφι αμείωτο. Η ορχήστρα που είχε έρθει απο τα Γιάννενα ήταν πολύ καλή. Το παίξιμο του Τζιχάνη χαρακτηριστικό και ο ήχος αναγνωρίσιμος. Στο τραγούδι ήταν ο Χρήστος Μαυρογιώργος.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους από το Δήμο Τζουμέρκων ο Δήμαρχος Σταύρος Γκορτζής και από το Δήμο Καματερού οι Αντιδήμαρχοι Σπαθαριώτης Μανόλης και Πότσης Ζήσης. Από την Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών ο πρόεδρος Λαναράς Χρήστος και ο Γκορόγιας Δημήτρης.Από το Σύλλογο Ηπειρωτών Καματερού ο Κ Λευτέρης Μάκος.Από την Αδελφότητα Βαθυπεδιωτών ο κ Πλατσούκας Σωτήρης. Από την Αδελφότητα Πετροβουνιωτών ο κ Γεωργόπουλος Χρήστος. Από την Εφημερίδα "Πύρρος" ο κ Ρίζος Ανδρέας.Από την Αδελφότητα Φτέρης ο Κ Ζιάγκας.Τους ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης το Γιώργο Χρ Λάμαρη που τύπωσε για μας λαχνούς και προσκλήσεις.Ευχαριστούμε επίσης την ιδιοκτήτρια των εκδόσεων "ΠΕΤΡΑ" κ Λάμαρη-Ρίζου Μαρία που μας βοήθησε με τα βιβλία που μας χάρισε για τη λαχειοφόρο αγορά.Τέλος ευχαριστούμε και όλους αυτούς που πάντα μας στηρίζουν στις προσπάθειές μας.

ΥΓ1:Το Δς κάλεσε τα μέλη να πάρουν μέρος στην επόμενη εκδήλωση που θα είναι μία διήμερη εκδρομή καθώς και στο Αντάμωμα που θα γίνει φέτος στο Παλαιοχώρι.ΥΓ2:Φέτος ο Αι Γιώργης είναι μαζί με το Πάσχα.Αυτό σημαίνει Πανηγύρι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο χωριό.